Graviditet, baby, efterfødsel

Afbalancerer krop, tanker og følelser, og styrker kontakten til barnet.


Graviditet, baby, efterfødsel – tilbydes ikke pt.

  • Massage til gravide: Først tilbydes du et fodbad. Selve gravidmassagen består af lange glidende strøg. Den afbalancerer krop, tanker og følelser, og styrker kontakten til barnet. Den øger din kropsbevidsthed, og er en form for fødselsforberedelse. Anbefales fra 15. til 39. uge.
    Gravidmassage inklusiv fodbad varer 1 time og 15 minutter og koster 400 kr.

 

  • Babymassage: Lær at massere dit barn og styrk kontakten mellem jer. Massage øger barnets tillid til omverdenen, og giver det kropsbevidsthed. Vejrtrækning, immunsystem og fordøjelsen stimuleres, og ligeledes barnets udvikling af sprog og dets motorik.

Undervisning i babymassage foregår primært i mødregrupper og varer 2,5 – 3 timer. Jeg viser massagen på en dukke, og I masserer selv jeres barn. Kan anbefales til alle aldersgrupper, optimalt 2-6 måneder.

Pris 600 kr. som er inklusiv kørsel i en radius af cirka 10 km.

 

  • Efterfødselsmassage: Efterfødselsmassage tilpasses dine konkrete behov og kan f.eks have fokus på ryg, skuldre, nakke og arme. Den hjælper med at genopbygge ressourcer, fysisk såvel som psykisk og støtter dig i ind moderskabet. Massagen anbefales fra 6-8 uger og op til et år efter fødslen.
    Hvis du har dit barn og en barnepige med, er de velkomne til at være her, mens du får massagen.
    Efterfødselsmassage varer 60 minutter og koster 400 kr.

Mere information

Adresse
Klinikken er midlertidigt lukket pga. flytning

Mobil 24984250