Birgitte Rasmussen

God berøring fremmer velvære, trivsel og helbredelse, og styrker vores livskraft.

Birgitte Rasmussen

massageterapeut, tidligere sygeplejerske

Min baggrund, motivation og uddannelse

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1980 og har arbejdet med sygepleje i 36 år; først i praksis blandt andet med graviditet, barsel og kvindesygdomme, senere som underviser for sygeplejestuderende.

Som sygeplejerske erfarede jeg tidligt, at berøring er essentiel for menneskers trivsel – fra fødsel til død. God berøring fremmer velvære, trivsel og helbredelse, og styrker vores livskraft. Det skyldes, at omsorgsfuld berøring frigiver velvære-, antistress- og smertestillende hormoner. Massagens helhedsorienterede tilgang giver mulighed for at komme i tættere kontakt med både krop og følelser. 

I 2008 tog jeg grundkursus i Nordlys Massage. Jeg arbejdede med massagen som hobby, indtil jeg i 2016 tog Nordlys massageterapeut uddannelsen og fik RAB godkendelsen, som er Sundhedsstyrelsen registreringsordning for alternative behandlere. Jeg er medlem af behandlerorganisationen Nordlysforum, som sikrer høj faglig kvalitet og etik.

Jeg har taget uddannelse i akupressur, som er en manuel stimulation af akupunkturpunkter på kroppen, og det anvender jeg i massagen.

Mere information

Adresse
Klinikken er midlertidigt lukket pga. flytning

Mobil 24984250